Skip to main content

Officier van Dienst Haven

Lees hier meer over de vacature: Officier van Dienst Haven

OpleidingsniveauHoger beroepsonderwijs (HBO)Functie omschrijving

​De Brandweer Rotterdam-Rijnmond kent 7 piketgroepen. Regionaal is de piketgroepgrootte bepaald op minimaal 4 piketfunctionarissen en maximaal 6. Om in de toekomst voldoende officieren van dienst te hebben in het havengebied zijn er 2 plaatsen beschikbaar (1 per direct en 1 opleidingsplaats). 

Functie eisenJe bent in het bezit van het diploma Leergang Officier van Dienst of het diploma Adjunct Hoofd Brandmeester; Je bent medisch geschikt verklaard; Je hebt aantoonbare affiniteit met het haven en industriegebied (Botlek, Europoort en Maasvlakte) en industriële brandbestrijding;Je bent in staat om binnen de opkomsttijd ter plaatse te zijn. Indien dit niet mogelijk is vanuit de woonplaats, bereid zijn om in het gebied te overnachten; Je bent in dienst van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond of de Gezamenlijke Brandweer; Je hebt schriftelijk akkoord van je leidinggevende om beschikbaar te zijn voor het piket en deelname aan het opleidings- en oefenprogramma om vakbekwaam te worden en te blijven.

 

Verder ben je in bezit van de volgende kwalificaties of ben je bereid om deze te halen:

Certificaat HBM ROGS of vergelijkbare opleiding; Module petrochemie en tankincidenten.

Opleidingsplaats Voor de opleidingsplaats gelden de diploma-eisen niet. De eisen met betrekking tot medische geschiktheid, affiniteit en opkomsttijden gelden wel.

Wat wij bieden

​Na aanstelling geldt de vergoeding voor piket en operationeel optreden conform de rechtspositieregeling van de VRR.​

​Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht bij Marko Broeders (adviseur incidentbestrijding), telefoonnummer 06-10640653 of via e-mail: marko.broeders@vr-rr.nl. Indien je aan alle functie-eisen voldoet, zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie, voorzien van een uitgebreide CV en het benodigd akkoord van leidinggevende, vóór  1 april 2018 per mail richten aan de: wervingconcern@vr-rr.nl o.v.v. (opleidingsplaats) Officier van Dienst haven. De selectiegesprekken vinden plaats op 11 april of 8 mei a.s.